ویدیوهای آموزشی رایگان

مقالات

اجتماعی

مهندس آنا آخوندی درگذشت

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی دانشجویان و دانش...

در سوگ پروفسور آلماز یاز بردیف

در سوگ پروفسور آلماز یاز بردیف به گزارش خبرنگار پایگاه...

گفت‌وگوی جالب با احسان دانش‌دوست

گفت‌وگوی جالب با احسان دانش‌دوست به گزارش پایگاه اطلاع رسانی...

طلای جهانی اختراعات ۲۰۲۳ کانادا توسط جوان ترکمن، آشور قلیچی کسب شد

طلای جهانی اختراعات ۲۰۲۳ کانادا توسط جوان ترکمن، آشور...

افتتاح شهری هوشمند در ترکمنستان به افتخار بردی‌محمدوف

افتتاح شهری هوشمند در ترکمنستان به افتخار بردی‌محمدوف ترکمنستان یک...

دستور پخت نان قاتلمه ترکمنی

مواد لازم برای تهیه ۴ عدد قاتلمه:
۵ کیلوگرم آرد
۵ عدد تخم مرغ
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری
۵ کیلوگرم روغن
نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

۱- ابتدا آرد را خمیر می کنند.(آب به مقدارلازم+آرد+بیکینگ پودر+نمک+تخم مرغ ها را حل کرده سپس به خمیر اضافه کنید درپایان خمیر را ۵دقیقه بگذارید)

۲- خمیر آماده را به صورت قطعاتی که هر قطعه یک قرص نان بشود، تقسیم می کنند.

۳- قطعات خمیر را به صورت ورقه های نازکی در می آورند.

۴- خمیر های ورقه شده را که به شکل دایره ای کامل است، روی هم می چینند و در فاصله ورقه ها، روغن می مالند. تعداد این ورقه ها ی نازک خمیر، به ضخامت نهایی قاتلاما بستگی دارد و به اختیار بانوی خانه است.این خمیر دایره ای شکل ضخیم رابه صورت مستطیل های بزرگ بریده سپس باکشیدن خمیربادست این قطعات مستطیل خمیررا به صورت دایره وار روی هم میپیچند.

۵ – در این مرحله، خمیرهای چند لایه را در روغن داغ می پزند.

۶ – پس از آماده شدن قاتلاما، بلافاصله بر آن، شکر می پاشند تا شیرینی شکر در تمام لایه ها جذب شود.