یکشنبه, بهمن ۲۸, ۱۴۰۳
spot_img
خانهدایره المعارف ترکمندستور پخت نان قاتلمه ترکمنی

دستور پخت نان قاتلمه ترکمنی

مواد لازم برای تهیه ۴ عدد قاتلمه:
۵ کیلوگرم آرد
۵ عدد تخم مرغ
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری
۵ کیلوگرم روغن
نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

۱- ابتدا آرد را خمیر می کنند.(آب به مقدارلازم+آرد+بیکینگ پودر+نمک+تخم مرغ ها را حل کرده سپس به خمیر اضافه کنید درپایان خمیر را ۵دقیقه بگذارید)

۲- خمیر آماده را به صورت قطعاتی که هر قطعه یک قرص نان بشود، تقسیم می کنند.

۳- قطعات خمیر را به صورت ورقه های نازکی در می آورند.

۴- خمیر های ورقه شده را که به شکل دایره ای کامل است، روی هم می چینند و در فاصله ورقه ها، روغن می مالند. تعداد این ورقه ها ی نازک خمیر، به ضخامت نهایی قاتلاما بستگی دارد و به اختیار بانوی خانه است.این خمیر دایره ای شکل ضخیم رابه صورت مستطیل های بزرگ بریده سپس باکشیدن خمیربادست این قطعات مستطیل خمیررا به صورت دایره وار روی هم میپیچند.

۵ – در این مرحله، خمیرهای چند لایه را در روغن داغ می پزند.

۶ – پس از آماده شدن قاتلاما، بلافاصله بر آن، شکر می پاشند تا شیرینی شکر در تمام لایه ها جذب شود.

دیگر مطالب

پربیننده ترین مطالب